piektdiena, 2016. gada 22. jūlijs

Dosim 1000. Cik piemetīsi Tu?

Sveiciens labajiem cilvēkiem!

Jau atkal tuvojas mana dzimšanas diena un arī šoreiz vēlējos labās domas (arī dāvanas, kuras domā dāvināt) novirzīt labiem darbiem.

Pērn mums kopā sanāca ļoti labi - kopā saziedojām 1729 EUR jeb pa 864,50 EUR Misijai Pakāpieni un Latvijas Ornitoloģijas biedrībai. Pēc šīs kampaņas tām nonāca papildu ziedojum, tā kā droši varam teikt, ka kopā abām šīm organizācijām kļuva par teju 1800 EUR vieglāk! :)
Saku jums (sk.izvilkumu no ieraksta tālāk) paldies to ģimeņu un putnu vārdā, kam izdevās kaut nedaudz palīdzēt uzlabot savu dzīvi!


Šogad ir plāns turpināt pagājušajā gadā iesākto - dot tiem, kam palīdzība ir vajadzīga vairāk (šajā gadījumā ģimenēm ar bērniem un putniem).

Lai būtu interesantāk, šogad darīsim tā:
  1. Mēs - Bušu ģimene - ziedosim 1000 EUR ģimenēm ar bērniem un putniem (Misijai Pakāpieni un Latvijas Ornitoloģijas biedrībai) ar nosacījumu, ja palīdzēsiet savākt vismaz tik pat daudz. T.i. katram Tevis ziedotajam eiro mēs liksim klāt mūsu eiro. Ja dosi 1 EUR, mēs pieliksim arī 1 EUR. Ja dosi 20 EUR, mēs arī dosim 20 EUR. Utt., "kamēr mums beigsies nauda".
  2. Ziedojumus iespējams ieskaitīt organizāciju kontos pa tiešo ar norādi "ziedojums, Agnis Bušs" vai arī vari ieskaitīt savu dāvanas ziedojuma summu uz maniem speciāli atvērtiem ziedojumu kontiem: Agnis Bušs, LV45PARX0006457990008 vai LV70HABA0551038717568.
  3. Ja vēlies, lai Tavs ziedojums nonāk kādā kontrētā organizācijā (no šīm abām), tad to norādi ziedojuma mērķī.
  4. Kopējais ziedojuma apmērs tiks sadalīts pēc iespējas līdzīgi abām organizācijām. T.i., piemēram, vienai organizācijai novēlēti 1500 EUR, bet 1500 EUR ir "brīvie ziedojumi", tad šie "brīvie" 1500 EUR nonāks otrai organizācijai.
  5. Ja vēlies padarīt šo akciju vēl interesantāku, tad arī vari pievienoties principam "ziedošu X EUR, ja tiks savākti Y EUR". Piemēram, katram ienākošajam EUR arī es piemetīšu EUR klāt. Ja vēlies piedalīties šādi, sazinies ar mani. Šādam ziedojuma apmēram gan nevajadzētu būt mazākam par simtiem EUR - lai ir kam likt klāt :)
  6. Kampaņas ilgums - līdz šā gada augusta beigām.


Kāpēc tieši šīs organizācijas?
1) Misija Pakāpieni ļoti palīdzēja mūsu ģimenei „kad biju vēl mazs”. Es nāku no daudzbērnu ģimenes (man ir 6 jaunākas māsas) un esmu pateicīgs maniem vecākiem, kuri darīja visu iespējamo, lai nodrošinātu bērnus ar vjadzīgo. Diemžēl, bija arī grūti laiki, kad jebkurš atbalsts bija zelta vērtē. Savukārt tagad paldies Dievam esmu „nostājies uz savām kājām” un varu palīdzēt arī citiem. Ar Pakāpienu atbalstu dažādos veidos ir palīdzēts ne tikai vēl daudzām daudzbērnu ģimenēm, bet arī citām jaunajām ģimenēm, jaunām māmiņām, bāreņiem u.c.
2) Latvijas Ornitoloģijas biedrībai bija būtiska nozīme profesionālajā izaugsmē. Ja es nebūtu kļuvis par LOB biedru, tad visticamāk nebūtu arī iestājies LU Bioloģijas fakultātē un nestrādātu sabiedrības izglītošanas jomā. Zinu, ka LOB ir bijis un joprojām ir sākums daudziem profesionāliem ornitologiem, dabas aizsardzības speciālistiem un vienkārši labiem cilvēkiem.


Agnis,
agnis.buss@gmail.com

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru