svētdiena, 2013. gada 3. marts

Jauns gads, jaunas iespējas

Sveiki, draugi!
Vēlos informēt, ka šomēness (t.i. martā) manis pieteiktais projekts cīnās par finansējumu projektu konkursā Labiedarbi.lv. Ļoti priecāšos, ja nobalsosiet paši par projektu "Žurnāla "Putni dabā" krāsainie numuri Latvijas bibliotēkām" un ieteiksiet to darīt arī citiem.
Vislabāk to izdarīt ABOS veidos:
http://ej.uz/putni13a – gan ar mobilo tālruni (portālā Labiedarbi.lv),
http://ej.uz/putni13b – gan ar Draugiem.lv profilu.

Balsojums norisināsies līdz 31. martam un ir nopietni piedomāts, kā izmantot šo laiku balsu vākšanai. Ja vēlies palīdzēt balsu vākšanā aktīvāk kā tikai ieteikt saviem draugiem nobalsot un arī labi pavadīt laiku, kā arī iegūt pieredzi komunikācijā ar cilvēkiem un cēlu mērķu realizēšanā, sazinies ar mani un izrunāsim stratēģiskos jautājumus.
Raksti uz  e-pastu agnis@putnidaba.lv

Tālākais teksts domāts skeptiķiem.
Kāds varētu teikt, ka jau iepriekš piedalījāmies šajā pašā konkursā un nekas nesanāca...
Kā nesanāca? Plānotie 2012. gada numuri tika izdoti, lai arī finansējumu šajā konkursā neieguvām! Redz, cilvēks ir tāda būtne, ka loģiskie apsvērumi mēdz nedarboties, bet svarīgs ir tieši psiholoģiskais aspekts – tieši milzīgais atbalsts iepriekšējā Labiedarbi.lv konkursā mani kā redaktoru motivēja tomēr domāt variantus, kā tad šos numurus izdot. Paldies jums par to! Taču šoreiz esam arī gudrāki un pieredzējušāki. Tikko ir beidzies februāra konkurss, kurā ar labiem rezultātiem piedalījās arī pūču izpētes projekts. Tagad tikai atliek turpināt iesākto stratēģiju un darbus, lai viss izdotos. Kā jau minēju, jebkurā gadījumā lielais atbalsts šajā konkursā būs par pamatu apstiprinājumam, ka šis žurnāls ir vajadzīgs. Turklāt par to uzzinās vairāk cilvēku un mūsu domubiedru pulks augs.
Turklāt šogad jau paspējām izdot šā gada pirmo numuru, kas man personīgi sniedza lielāko gandarījumu no pēdējā laikā izdotajiem numuriem. Manuprāt, skaists žurnāls sanācis. Iepriekšējie, protams, arī ir vērtīgi, bet laikam sāk iedarboties tas "sviras princips" un nākamie nāk vieglāk.

Nobeigumā gribu pateikt, ka viegli nebūs, taču interesanti gan.
Lai Tev veicas, lai arī ko Tu darītu!

Draudzībā,
Agnis Bušs
LOB populārzinātniskā žurnāla "Putni dabā" redaktors (jau 5 gadus...)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru